pijl

VERZENDINFORMATIE

Als je bestelling en betaling goed is ontvangen maken we met liefde jouw bestelling klaar! Je bestelling zal op dinsdag t/m zaterdag dezelfde dag nog naar de post gebracht worden, bestellingen van zondag & maandag gaan op dinsdag naar de post.

bezorgkosten
Nederland
Brievenbuspakket: €1.95
Pakket Post: €6.95
Bestellingen vanaf €75,- worden gratis bezorgd!

retourneren
Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je nieuwe items! Mocht dit helaas niet het geval zijn en wil je, om welke reden dan ook, een product toch retourneren kan dat binnen 14 dagen na ontvangst.

Let op: Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Als je een product wil retourneren dien je dit met alle geleverde toebehoren, in originele staat en in de originele verpakking te doen. Wij gaan met liefde met onze producten en jullie bestelling om en zouden het fijn vinden als je dit ook doet. Laat ons even weten dat je een product retourneert via de mail: info@liefsbritt.nl of via het contactformulier op de website.

Producten kunnen geretourneerd worden naar:
Liefs Britt
Ceresplein 22
1764 HD Breezand

Retourkosten zijn voor eigen rekening. We adviseren je gebruik te maken van een verzending met track&trace, zo kunnen we beide het pakketje volgen! 
Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer het pakketje kwijt raakt tijdens het retourneren. 

Zodra wij de retourzending goed hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 10 dagen terugstorten mits het product in goede orde bij ons ontvangen is!