pijl

VERZENDINFORMATIE
Als de bestelling en betaling goed is ontvangen zullen wij jouw bestelling met liefde voor je klaar maken! Je bestelling zal binnen 2 werkdagen verzonden worden, mits het product op voorraad is. Omdat wij de handgemaakte producten speciaal voor je maken, maken en verzenden wij deze binnen 5 werkdagen. 

Omdat je bij sommige handgemaakte producten verschillende opties krijgt om het item samen te stellen naar jouw wens, is het bij deze producten niet altijd mogelijk een grote voorraad aan te houden. Hierdoor is de levertijd voor deze items maximaal 5 werkdagen. Wij doen altijd ons uiterste best dit ruim binnen deze levertijd naar je te verzenden, maar om bovenstaande reden is dit helaas niet altijd mogelijk. Maar zeg nou eerlijk, zo'n handgemaakt product dat speciaal voor je wordt gemaakt is toch zeker het wachten waard?! 

VERPAKKING
Uiteraard pakken wij iedere bestelling zorgvuldig en met liefde voor je in. Helaas wil het wel eens voorkomen dat er toch in het bezorgproces iets beschadigd. Mocht dit het geval zijn, stuur dan gerust een mail naar info@liefsbritt.nl met een foto van de beschadiging, dan kijken we naar een passende oplossing.

Liefs Britt zorgt er graag voor dat je jouw bestelling ontvangt als een cadeautje!

KOSTEN 
Nederland
Brievenbuspakket: €1.95
Pakket Post: €6.95
Bestellingen vanaf €50.00 worden gratis bezorgd.

RETOURNEREN
Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je ontvangen item van Liefs Britt! Mocht dit helaas niet het geval zijn en je wil, om welke reden dan ook, een product toch retourneren kan dat binnen 14 dagen na ontvangst.

Let op: Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Als je een product wil retourneren dien je dit met alle geleverde toebehoren, in originele staat en in de originele verpakking te doen. Wij gaan met liefde met onze producten en jullie bestelling om en vragen jullie dit ook te doen. Laat ons even weten dat je een product retourneert via de mail: info@liefsbritt.nl of via het contactformulier op de website.

Producten kunnen geretourneerd worden naar:
(dit is geen bezoekadres)

Liefs Britt
Zandvaart 159
1764 NP Breezand

Wij nemen de retourkosten niet voor onze rekening. Houd hier rekening mee als je een product retourneert. Ook adviseren wij je om gebruik te maken van een verzending met track & trace, wij zijn namelijk niet verantwoordelijk wanneer het pakketje kwijt raakt tijdens het retourneren.  

Zodra wij de retourzending goed hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 10 dagen terugstorten mits het product in goede orde bij ons ontvangen is.